Izrada web stranica!
Izrada web stranica
 • NEKRETNINE / Program (CMS) omogućuje

  Program (CMS) omogućuje

  Automatsko povezivanje klijenta i nekretnine, automatska izrada ponuda, Olakšano i ubrzano poslovanje, Detaljan prikaz nekretnine s fotografijama i pratećim dokumentima, evidencija razgledavanja nekretnine...

  Olakšano i ubrzano poslovanje
  Sistematiziranost podataka na jednom mjestu. Brz pristup podacima o klijentu i nekretninama. Jedno mjesto administriranja podataka o nekretninama i klijentima.

  Jednostavnost korištenja (intuitivno i dosljedno sučelje)
  Poslovni program Nekretnine ima intuitivno i pregledno dizajnirano grafičko sučelje.

  Detaljan prikaz nekretnine s fotografijama i pratećim dokumentima
  Sve unesene nekretnine mogu se detaljno prikazati karakteristikama, fotografijama, nacrtima i digitaliziranim dokumentima.

  Pretraživanje i sortiranje nekretnina
  Uz pomoć tražilice možete na brz i jednostavan način pretraživati nekretnine u bazi. U sklopu pretraživanja možete odrediti niz parametara (karakteristike) koje određuju traženu nekretninu i tako dobiti točnije rezultate.

  Automatsko povezivanje klijenta i nekretnine
  Jednostavna tražilica omogućuje izlistavanje potencijalnih kupaca za određenu nekretninu, kao i nekretnina koje odgovaraju profilu pojedinog kupca. Na ovaj način se može brzo, jednostavno i precizno odgovoriti na upite klijenata.

  Automatska izrada ponuda
  Jednostavna izrada ponuda za jednu ili više nekretnina istovremeno. Ponudu možete spremiti u bazu podataka i zatim poslati na e-mail korisnika ili istu možete ispisati na pisaču. U ponudu je moguće uključiti zaglavlje s logotipom i podacima o agenciji. Ponude možete izraditi na više stranih jezika.

  Adresar klijenata s mogućnošću pretraživanja
  Svaki klijent i njegovi kontakt pohranjeni su u bazi. Uz osnovne podatke, o klijentu, u bazi se nalaze i podaci o nekretnini koju prodaje, kupuje, iznajmljuje ili unajmljuje. Tražilica omogućije jednostavno pretraživanje klijenata.

  Evidencija razgledavanja nekretnine
  Poslovni program omogućuje agenciji praćenje posjeta (razgledavanja) nekretninama u sklopu kojih je ista prezentirana klijentima.

  Višejezičnost
  Program Nekretnine omogućuje prikaz nekretnina i izradu ponuda na hrvatskom, jeziku s mogućnošću dodavanja drugih stranih jezika.

  Valid XHTML 1.0 Transitional

 1. Pošaljite nam upit!
  Svakako nas kontaktirajte, jer smo mi tu radi Vas!
  Radimo web stranice te velike internet aplikacije!
  Predmet:
  Vaše ime:
  Vaše prezime:
  Tel. broj:
  E-mail:
  Poruka:
  Internet marketing
  Akcija - WEB stranice za nekretnine
  Facebook nagradni natječaj u vidu foto-natječaja
  Program za vođenje turističke agencije
Facebook Twitter Googlepluse
Mi smo ovdje da radimo za Vas, s ciljem da smanjimo troškove, smanjimo vrijeme, smanjimo brigu, a vraćamo rast i dobit Vašim web i internet aplikacijama! Tehnologija koju koristimo omogućuje neprestanu ugradnju najnovijih informatičkih standarda u poslovni software. » O nama

Lista naših korisnika!

Receptiva OPERA Splitlicious travel agency Tourist agency Aquarius Pakoštane MS Brač turist d.o.o. CROATICA Nil turizam d.o.o. Split trip d.o.o. POSITIVE GROUP D.O.O. IZAZOV turistička agencija d.o.o. Korkyra d.o.o. - turistička agencija Mediterano d.o.o. Jadranska putovanja d.o.o. Feral Tours d.o.o. Super Nekretnine d.o.o.