Izrada web stranica!
Izrada web stranica
 • NEKRETNINE / Program (CMS) omogućuje

  Program (CMS) omogućuje

  Automatsko povezivanje klijenta i nekretnine, automatska izrada ponuda, Olakšano i ubrzano poslovanje, Detaljan prikaz nekretnine s fotografijama i pratećim dokumentima, evidencija razgledavanja nekretnine...

  Olakšano i ubrzano poslovanje
  Sistematiziranost podataka na jednom mjestu. Brz pristup podacima o klijentu i nekretninama. Jedno mjesto administriranja podataka o nekretninama i klijentima.

  Jednostavnost korištenja (intuitivno i dosljedno sučelje)
  Poslovni program Nekretnine ima intuitivno i pregledno dizajnirano grafičko sučelje.

  Detaljan prikaz nekretnine s fotografijama i pratećim dokumentima
  Sve unesene nekretnine mogu se detaljno prikazati karakteristikama, fotografijama, nacrtima i digitaliziranim dokumentima.

  Pretraživanje i sortiranje nekretnina
  Uz pomoć tražilice možete na brz i jednostavan način pretraživati nekretnine u bazi. U sklopu pretraživanja možete odrediti niz parametara (karakteristike) koje određuju traženu nekretninu i tako dobiti točnije rezultate.

  Automatsko povezivanje klijenta i nekretnine
  Jednostavna tražilica omogućuje izlistavanje potencijalnih kupaca za određenu nekretninu, kao i nekretnina koje odgovaraju profilu pojedinog kupca. Na ovaj način se može brzo, jednostavno i precizno odgovoriti na upite klijenata.

  Automatska izrada ponuda
  Jednostavna izrada ponuda za jednu ili više nekretnina istovremeno. Ponudu možete spremiti u bazu podataka i zatim poslati na e-mail korisnika ili istu možete ispisati na pisaču. U ponudu je moguće uključiti zaglavlje s logotipom i podacima o agenciji. Ponude možete izraditi na više stranih jezika.

  Adresar klijenata s mogućnošću pretraživanja
  Svaki klijent i njegovi kontakt pohranjeni su u bazi. Uz osnovne podatke, o klijentu, u bazi se nalaze i podaci o nekretnini koju prodaje, kupuje, iznajmljuje ili unajmljuje. Tražilica omogućije jednostavno pretraživanje klijenata.

  Evidencija razgledavanja nekretnine
  Poslovni program omogućuje agenciji praćenje posjeta (razgledavanja) nekretninama u sklopu kojih je ista prezentirana klijentima.

  Višejezičnost
  Program Nekretnine omogućuje prikaz nekretnina i izradu ponuda na hrvatskom, jeziku s mogućnošću dodavanja drugih stranih jezika.

  Valid XHTML 1.0 Transitional

 1. Pošaljite nam upit!
  Svakako nas kontaktirajte, jer smo mi tu radi Vas!
  Radimo web stranice te velike internet aplikacije!
  Predmet:
  Vaše ime:
  Vaše prezime:
  Tel. broj:
  E-mail:
  Poruka:
  Akcija - WEB stranice za nekretnine
  Program (software) za vlasnike apartmana
  Facebook nagradni natječaj u vidu foto-natječaja
  Program za vođenje turističke agencije
Facebook Twitter Googlepluse
Mi smo ovdje da radimo za Vas, s ciljem da smanjimo troškove, smanjimo vrijeme, smanjimo brigu, a vraćamo rast i dobit Vašim web i internet aplikacijama! Tehnologija koju koristimo omogućuje neprestanu ugradnju najnovijih informatičkih standarda u poslovni software. » O nama

Lista naših korisnika!

Marco Polo tourist agency Uspjeh d.o.o. Turistička agencija Izazov Happy Travel CROATICA POSITIVE GROUP D.O.O. Adrias Tours j.d.o.o. ISTRIA WAY d.o.o. Korkyra d.o.o. - turistička agencija Navale Turizam j.d.o.o. TRIGONUM VALENS d.o.o Travel2Croatia Mateo Juradin MARICOM D.O.O.