Izrada web stranica!
Izrada web stranica
 • AKCIJE I NOVOSTI / Program (software) za vlasnike apartmana

  Program (software) za vlasnike apartmana

  Program sadrži veći broj drugih modula kao što su adresar gostiju, cjenici, šifrarnici, moduli koji suže za parametrizaciju i detaljno podešavanje obračuna, printanja te servisne funkcije koje sadrže modul za izradu sigurnosnih kopija podataka (backup), modul za automatsko podešavanje programa za rad sa narednom godinom...

  LastminuteSoftware - programski paket namijenjen iznajmljivačima omogućuje potpuno samostalno vođenje iznajmljivanja.

  Osnovne informacije:

  LastminuteSoftware  je program koji iznajmljivačima omogućuje samostalno vođenje njegovih objekata. Program sadrži veći broj modula za udovoljavanje svim potrebama iznajmljivanja.

  Modul za rezervacije omogućuje pregledno praćenje stanja popunjenosti vaših objekata putem tablica u boji, sa mogućnosću objave rezervacija na Internetu.

  Modul prijave omogućuje prijavu gostiju (također i putem Interneta), vođenje knjige gostiju, ispis knjige gostiju, obrasca za prijavu te potvrdu za gosta, pretraživanje te kasnije statistike po periodu, po zemljama, po apartmanima/sobama i sl.

  Modul za obračun računi služi za obračun i izdavanje računa gostu, u potpunosti je automatiziran pa je vrlo jednostavan za upotrebu. Gost dobiva originalni račun sa prikazanim svim stavkama, a iznos se može prikazati i u nekoj valuti.

  Modul za statistike omogućava prikaz statistike za odabrani period koji vam prikazuje stanje, broj dolazaka, odlazaka i noćenja razvrstano po zemljama, po apartmanima/sobama, prikazuje prosjek boravka, popunjenost kapaciteta i slično.

  GDS modul (globalni rezervacijski sustav) program omogućuje povezivanje vaših objekata, kapaciteta u jedinstvenu mrežu, jednostavno putem jednog klika, i vaši objekti postaju vidljivi stranim i domaćim agencijama.

  Last+ modul (privatna mreža iznajmljivača) program omogućuje povezivanje i razgovor sa drugim iznajmljivačima, čime se nastaje jedinstvena mreža koja obuhvaća sve iznajmljivače koji koriste naš program.


  Program sadrži veći broj drugih modula kao što su adresar gostiju, cjenici, šifrarnici, moduli koji suže za parametrizaciju i detaljno podešavanje obračuna, printanja te servisne funkcije koje sadrže modul za izradu sigurnosnih kopija podataka (backup), modul za automatsko podešavanje programa za rad sa narednom godinom, te modul koji omogućava privremeni prelaz u neku prošlu godinu radi pregleda lista, ispisa specifikacija i slično.


  Cijena i uvjeti prodaje:
  Program je besplatan za sve korisnike portala, koji odaberu opciju oglašavanja sa programom.

  Valid XHTML 1.0 Transitional

 1. Pošaljite nam upit!
  Svakako nas kontaktirajte, jer smo mi tu radi Vas!
  Radimo web stranice te velike internet aplikacije!
  Predmet:
  Vaše ime:
  Vaše prezime:
  Tel. broj:
  E-mail:
  Poruka:
  Akcija - WEB stranice za nekretnine
  Facebook nagradni natječaj u vidu foto-natječaja
  Program (software) za vlasnike apartmana
  Program za vođenje turističke agencije
Facebook Twitter Googlepluse
Mi smo ovdje da radimo za Vas, s ciljem da smanjimo troškove, smanjimo vrijeme, smanjimo brigu, a vraćamo rast i dobit Vašim web i internet aplikacijama! Tehnologija koju koristimo omogućuje neprestanu ugradnju najnovijih informatičkih standarda u poslovni software. » O nama

Lista naših korisnika!

Feral Tours d.o.o. A Priori d.o.o. Tourist agency Aquarius Pakoštane Mediterano d.o.o. Super Nekretnine d.o.o. MARICOM D.O.O. Adrias Tours j.d.o.o. Perla Adriatica Jadranska putovanja d.o.o. Mateo Juradin KONTAKT TOURS d.o.o. ARIVA turistička agencija Vir Turizam d.o.o. Korkyra d.o.o. - turistička agencija